header image

Régiséget vennél vagy eladnál?

Ismerd meg Magyarország legújabb antik hirdetési portálját!

Ha eladnál, hirdetnél oldalunkon, kezdd itt

Ingyenes regisztráció most

Ha eladó műtárgyakat vásárolnál

Eladó régiségek böngészése

Rólunk

Magyarországon elsőként vállalkoztunk egy olyan műkereskedelmi, összművészeti, kulturális és információs adatbázis létrehozására, ahol egy helyen megtalálható minden, ami összefüggésbe hozható a műgyűjtéssel – beleértve a régiségkereskedőket, restaurátorokat, és egyéb szolgáltatókat.

Célunk, hogy tudatosítsuk a következő generációkban, hogy a régi tárgyak gyűjtése nem csupán egy társadalmi réteg privilégiuma, hiszen az elmúlt korok tárgyait, bútorait a fiatalok is könnyen saját ízlésükhöz igazíthatják, új értéket és funkcionalitást teremtve ezzel; mi pedig lakberendezési ötletekkel fogjuk őket segíteni, hogy letörölve az idők porát átírják a régiség fogalmát.

Emellett a látogatók hazánkban először az Antik.hu-n találkozhatnak ingyenes online értékbecsléssel, nemsokára elinduló Magazinunkban pedig rendre aktuális, kulturális és információs tartalmakat közlünk művészeti eseményekről, kiállításokról, művészekről, hogy olvasóink mindig naprakészek legyenek.

 

De miért hoztunk létre Magyarországon elsőként egy olyan újgenerációs műkereskedelmi portált, ahol a hirdetési szolgáltatásokért fizetniük kell a felhasználóknak?

Nagyon sokat adunk a minőségre, és azt gondoljuk, hogy a jó minőséghez szelektálni kell a készletet. Magas színvonalú hirdetéseket akarunk mutatni a látogatóknak, és azt szeretnénk, ha mindenki elégedetten dőlne hátra, amikor egy-egy adás-vétel végbemegy. Mi mindig itt leszünk a háttérben, segítünk irányítani a szálakat és a sikeres együttműködéseket.

 

Jó kincsvadászatot kíván az Antik.hu csapata!

 

header_logo_new