header image

Régiséget vennél vagy eladnál?

Ismerd meg Magyarország legújabb antik hirdetési portálját!

Ha eladnál, hirdetnél oldalunkon, kezdd itt

Ingyenes regisztráció most

Ha eladó műtárgyakat vásárolnál

Eladó régiségek böngészése

Vásárlói kérdések

Hogyan vásárolhatok az Antik.hu-n?
Az Antik.hu-n egyszerűen, egyértelműen vásárolhatsz az adatbázisban szereplő régiségkereskedők termékei közül. Ha megtaláltad azt, amit kerestél, akkor vedd fel a kapcsolatot az eladóval és beszéljétek meg személyesen, hogy hogyan veszed át a terméket! Azt fontos tudnod, hogy nem az Antik.hu-n keresztül fizetsz, hanem közvetlen az eladónak.

 

Hogyan találhatok meg egy keresett terméket?
Az Antik.hu főoldalán könnyen el tudsz igazodni, egyszerűen megtalálhatod álmaid termékét. A főoldalon a bal oldali sávban kategóriákra osztottuk a feltöltött termékeket, így csak ki kell választanod, hogy melyik kategóriából szeretnél válogatni. Ha célzottabban akarsz keresni, akkor írd be a keresőbe a kívánt termék nevét, és az oldal motorja kidob minden olyan hirdetést, amiben a keresett szó szerepel.

 

Hogyan léphetek kapcsolatba az eladóval?
A régiségkereskedők hirdetéseiben megtalálja az eladó elérhetőségeit, így könnyen fel tudod venni vele a kapcsolatot. Hívd vagy írj e-mailt, készséggel válaszolni fognak az megkeresésedre! Minden hirdetésnél lehetőséged van az Antik.hu rendszerén keresztül is felvenni a kapcsolatot az eladóval, kattintst az ‘Írj az eladónak’ gombra, töltsd ki egyértelműen az üres mezőket és küldd el neki az üzeneted!

 

Elállhatok a vételi szándékomtól, ha már megegyeztem az eladóval?
Természetesen ameddig nem történik meg a tranzakció, addig mind a két fél meggondolhatja magát, de ha már megegyeztél az eladóval, akkor úgy etikus, ha nem állsz el a vételi szándékodtól.